3yue采购节
polycarbonate sheet factory
polycarbonate hollow sheet
polycarbonate solid sheet

sertipikat

polycarbonate sheet polycarbonate twin wall polycarbonate hollow sheet

produk

Sampel GRATIS sareng GRATIS Ongkos Kirim

ngalebetkeun ayeuna

tentang Kami

about

The SINHAI diadegkeun dina 2001 di Baoding, kota caket dieu Beijing, china.
Dinten ayeuna perusahaan mangrupikeun pamaén anu kasohor di pasar Cina ngeunaan produksi cadar sareng sistem polikarbonat.
SINHAI lambar polycarbonate ilahar dipaké dina widang béda, kayaning konstruksi, tatanén, iklan, hiasan DIY jeung sajabana
Kami bangga masihan jasa ka ampir di mana waé di sakumna dunya kalayan profésional, humoris, tim dinamis ngora ku cara ngatasi kasusah.

deui >>

aplikasi

Tampa Kustomisasi

Ninggalkeun Pesen Anjeun